SIKERES SZEZONKEZDÉS A Virtual Pro Gaming Balkan LIGÁBAN.

Pro Clubs csapatunk hétfő este kezdte meg szereplését az idei VPG Balkan ligában. Az első és a második fordulóban is győztesen hagyta el a játékteret. Az első mérkőzésen a Horvát Dubrovnik Esport csapata volt az ellenfél akiket 4️⃣:1️⃣– arányban sikerült legyőznünk. A második fordulóban pedig a tavalyi ezüstérmes a Macedón FC Brera eSport volt akiket 1️⃣:0️⃣-ra sikerült legyőznünk.

Ma este pedig itt is a folytatás. 2️⃣1️⃣:0️⃣0️⃣-tól az Ukrán FC Ukropchik lesz az ellenfelünk míg 2️⃣1️⃣:2️⃣5️⃣-től a Szlovén NK Tržič csapata lesz.

Kedves szurkolóink természetesen élőben láthatják a mai közvetítést is.

Aki pedig a száguldó cirkusz szerelmese az sem marad ma közvetítés nélkül,hiszen a F1 Hungary Liga ELIT1 osztályának utolsó versenyéhez érkeztünk. Dániel Raymone Székely csapatunk F1-es pilótája küzd a bajnoki pontokért.

Helyszín: Abu-Dhabi

Kezdés: 2️⃣1️⃣:0️⃣0️⃣

Danit kérdeztük az előző futamról:

Portugália:

Az időmérő majdnem tökéletesre sikerült. Fokozatosan építettem be a tempót a gyorsköreimbe. Közel azonos súlyozás miatt szoros volt a 2. és a 6. hely közötti időkülönbség. Az utolsó gyorskörömmel tudtam magam a 2. helyre kvalifikálni száraz körülmények között.

A futam önmagában tartogatott egy pár meglepetést a pilóták számára, hisz a futam végére esős időjárást kaptunk, illetve a 4 darab SC fázis sem csillapította a kedélyeket. Futam első harmada jól alakult számomra, majd az egymás utáni SC fázisok miatt hamarabb beköszönt az esős időjárás. Veszítettem a pozíciókat körről körre. Box kiállás után a mezőny hátsó részébe estem vissza, ahol szinte saját tempóban tudtam teljesíteni a köröket. Pár körrel a vége előtt tudtam javítani a pozíciómon és a 14. helyen értem célba. Utólagos büntetésekkel végül a 9. helyért járó pontokat kaptam meg.

Ebben megint csak sokkal több volt mint egy 14. hely.

Mai napon a szezon utolsó futama következik, ami nem más mint Abu Dhabi.

Tartsatok velünk!

Hajrá SC Sopron SMAFC Esport 🔴⚪️🎮

Képen a Balkán liga aktuális tabelláját láthatják szurkolóink.

Pető Norbert
január 27, 2024

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük